Прес-центр30 вересня 2020, 15:09

Відбулися урочистості проводи юнаків на строкову військову службу

30 вересня на території Лисичанського міського військового комісаріату відбулись урочисті проводи призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Завітали на захід аби привітати молодих юнаків з Лисичанська та Попаснянського району з почесною справою в їх житті заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Микола Ханатов, керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка та комісар військкомату Андрій Віннік.

«Дана подія завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків викликає почуття тривоги і водночас гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі», – зазначив у своїй промові Микола Ханатов.

Приєдналися до привітань і Андрій Віннік та Олександр Заїка, а штатний капелан військового мобільного шпиталю № 59 ігумен Кирил благословив хлопців на легку службу. На завершення церемонії новобранцям вручили символічні подарунки від Попаснянської райдержадміністрації та ВЦА міста Лисичанськ.