Прес-центр8 листопада 2017, 15:11

Відбулися змагання з настільного тенісу

Згідно календарного плану сектору молоді та спорту в Попаснянському районі продовжуються районні спортивні змагання. Так, 03 листопада на базі Комишуваського навчально-виховного комплексу відбулися районні змагання з настільного тенісу серед учнів сільських загальноосвітніх шкіл району.

У параді-відкритті районних змагань прийняв участь завідувач сектору молоді та спорту Едуард Гаврашенко, який звернувся до учасників зі словами привітань та побажань. Капітанам команд було надано право під гімн України підняти Державний прапор.

Участь в районних змаганнях прийняли п’ять команд: Комишуваського навчально-виховного комплексу, Комишуваської, Врубівської та Мирнодолинської загальноосвітніх шкіл, загальноосвітньої школи селища Лисичанського.Змагання проводилися у командному заліку (2 юнаки та 1 дівчина) за круговою схемою.

За результатами спортивної боротьби цього разу місця розподілилися наступним чином: І почесне місце посіла команда Врубівської ЗОШ, ІІ – команда Комишуваського НВК, ІІІ місце виборола команда Мирнодолинської ЗОШ.

Команди-призери були нагороджені грамотами, медалями та статуетками від сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації.