Прес-центр8 травня 2019, 13:05

Відбулось виїзне засідання робочої групи з питань неналежного документування учнів закладів освіти Попаснянського району

06 травня відбулось виїзне засідання робочої групи у місто Гірське та селище Тошківка з питань неналежного документування учнів закладів освіти Попаснянського району.

Засідання проходило під керівництвом заступника голови Попаснянської райдержадміністрації Карини Кошелєвої за участю начальника служби у справах дітей Наталії Клименко, спеціалістів райдержадміністрації та представників відділу державної реєстрації актів цивільного стану і національної поліції.

На порядку денному було питання щодо документування учнів районних закладів освіти, які не мають документів що посвідчують особу. Зокрема, це стосувалося учнів, що досі не мають свідоцтва про народження.

Під час в’їзного засідання робоча група відвідала 2 родини з вищезазначеною проблемою. Також було з’ясовано, що документів не має не лише у дітей, а і у батьків.

Провівши консультаційно - роз’яснювальну роботу з батьками щодо необхідності отримання документів, Карина Кошелєва доручила поставити це питання на особистий контроль службі у справах дітей, а районному відділу ДРАЦС запропонувала всебічно сприяти горе-батькам у отриманні документів.