Прес-центр20 листопада 2020, 14:11

Відбулось засідання районного штабу з підготовки та проходження опалювального сезону 2020/21 року

20 листопада в Попаснянській райдержадміністрації відбулося засідання районного штабу з підготовки та проходження опалювального сезону 2020/21 року. В ході засідання було з’ясовано, що районні служби газо-, електро- та теплопостачання належним чином підготувалися до зимового періоду і наразі їх діяльність проводиться відповідно до планового графіку.

Також члени штабу обговорили тему підтримки і захисту соціально вразливих верств населення в осінньо-зимовий. Так, було прийнято рішення щодо активізації у районі роботи з поновлення функціонування минулорічних цілодобових пунктів обігріву.

Крім того, на засіданні було озвучено проблемні питання сталого водозабезпечення міста Гірське та селища Тошківка. Головною проблемою в цих населених пунктах є те, що останнім часом в них виникають часті пориви водомереж, а в підприємства в свою чергу не має змоги вчасно проводити ремонтні роботи через нестачу техніки. З метою врегулювання ситуації, що склалася, зазначене питання взято на особистий контроль голови райдержадміністрації.