Прес-центр13 червня 2017, 21:06

Відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС

13 червня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання проходило за участю голови райдержадміністрації Сергія Шакуна.
На порядок денний були винесено декілька питань: про попередження виникнення надзвичайної ситуації через відключення від електропостачання КП «Попаснянський райводоканал» та виділення дизельного палива для забезпечення подання електроенергії дизельним генератором згідно узгодженого графіку, про виконання Плану першочергових (невідкладних) запобіжних заходів та робіт на об’єктах і територіях з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій за 2016рік та затвердження аналогічного Плану на 2017 рік, про відсутність електропостачання в селищі Комишуваха, про відсутність газопостачання в селищах Тошківка та Нижнє тощо.
За підсумками обговорення першого питання комісія прийняла рішення установити додаткові дизельні генератори та виділити необхідну кількість паливно-мастильних матеріалів. По іншим питання також були прийняті відповідні рішення та визначені терміни їх виконання.