Прес-центр26 лютого 2020, 14:02

Відбулося публічне представлення звітів про виконання паспортів бюджетних програм місцевого бюджету за 2019 рік

26 лютого у залі засідань Попаснянської райдержадміністрації відбулося публічне представлення звітів про виконання паспортів бюджетних програм місцевого бюджету за 2019 рік.

Представлення звітів паспортів бюджетних програм проходило за наступними програмами: «Розроблення схем планування та забудови територій (містобудівної документації)», «Заходи державної політики з питань дітей та їх соціального захисту», «Заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха», «Інша діяльність у сфері державного управління».

З інформацією про виконання паспортів бюджетних програм виступили начальник служби у справах дітей Наталія Клименко, начальника відділу архітектури та містобудування Тимофій Нечепуренко, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту Едуард Гаврашенко, завідувач сектору з цивільного захисту Олександра Тютникова, начальник фінансово-господарського відділу Ірина Ляпіна.

Присутні заслухали інформацію про виконання районного бюджету  за бюджетними програмами та показниками, які досягнуто в результаті їх виконання. Зокрема, розпорядниками бюджетних коштів було надано детальний аналіз виконання бюджету та його динаміку, порівняно з 2018 роком та зазначено, що заплановані на 2019 рік заходи до бюджетних програм було повністю виконано. Крім того, Тимофієм Нечепуренком було акцентовано увагу присутніх на перемозі інвестиційного проекту «Підтримка розроблення схеми планування території Попаснянського району» на регіональному рівні у в квітні 2019 року. У зв’язку із цим були внесені відповідні зміни до проекту із розробки схеми планування території району та зарезервовано видатки у районному бюджеті в сумі 273,5 тисяч гривень і передано відповідні пропозиції до Державного бюджету на 2020 рік в сумі 820,5 тисяч гривень.