Прес-центр30 cічня 2020, 16:01

Відбулося засідання комісії ДНПК при Попаснянській райдержадміністрації

30 січня під керівництвом виконуючої обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації, заступника голови райдержадміністрації Карини Кошелєвої відбулося засідання районної державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Попаснянській районній державній адміністрації.

На комісії були присутні члени ДНПК, а також запрошені: користувачі мисливських угідь та Попаснянського лісомисливського господарства.

На порядку денному обговорювалося питання про затвердження плану дій при підозрі захворювання птиці на високопатогенний грип на 2020 – 2025 роки у Попаснянському районі.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника Попаснянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  у Луганській області Олександра Ткаченка, члени Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії визначилися із заходами та скоординували дії щодо інформування населення Попаснянського району у разі ускладнення ситуації щодо захворювання птиці вірусом високопатогенного грипу.

Нагадаємо, минулого тижня на одному з підприємств Немирівського району Вінницької області було зареєстровано випадок грипу птиці.  

Тож, з метою забезпечення безумовного виконання рішень Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії було вирішено взяти до відома інформацію Олександра Ткаченка та забезпечити неухильне дотримання плану дій при підозрі на захворюваність птиці вірусом високопатогенного грипу.