Прес-центр26 грудня 2017, 15:12

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

В районній державній адміністрації систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення.

26 грудня 2017 року  відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, центру зайнятості населення, медичних закладів, районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області  та правоохоронних органів.

На засіданні були розглянути питання щодо призначення опіки на дитиною-сиротою, визначення участі одного з батьків у вихованні дитини. Також були заслухані  звіти про стан виховання, утримання та розвитку дітей в прийомних сім’ях, дитячому будинку сімейного типу та опікунських сім’ях.  

З кожного питання прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, вони взяті на контроль до їх повного виконання.