Прес-центр26 червня 2020, 11:06

Відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

26 червня під головуванням очільника Попаснянської райдержадміністрації Романа Власенка пройшло засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На порядку денному розглядалися три питання: про виникнення на території Попаснянського району випадку захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, про дотримання пожежної та техногенної безпеки на ділянці поблизу полігону побутових відходів за межами населених пунктів на території Комишуваської селищної ради і про забезпечення водопостачанням мешканців смт Новотошківське.

Після заслуховування інформації доповідачів по кожному з питань, членами комісії були прийняті відповідні рішення. Зокрема, по першому питанню було вирішено збільшити кількість так званих «карантинних» рейдів по закладам громадського харчування, магазинах, торговельно-розважальних майданчиках, посилити інформаційну кампанію серед населення району з цього питання тощо. По другому питанню вирішили вжити заходів щодо залучення спеціальної техніки для приведення ділянки поблизу полігону побутових відходів у належний стан. По третьому: долучити до вирішення проблеми забезпечення водопостачанням жителів Новотошківського міжнародні гуманітарні організації, крім того, організувати тимчасове підвезення води у селище за допомогою спецтехніки міськрайонного відділку ДСНС та лобіювати питання доступу до аварійної ділянки водогону на обласному рівні.