Прес-центр14 травня 2018, 16:05

Відбулося засідання районної комісії з питань захисту прав дитини

14 травня під керівництвом Карини Кошелєвої, заступника голови Попаснянської райдержадміністрації, відбулося засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.

В ході засідання розглядалися питання щодо встановлення опіки/піклування над дітьми, позбавленими батьківського піклування, припинення опіки/піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування у зв’язку з її усиновленням, надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу будинку, в якому зареєстрована малолітня дитина, договору оренди земельної ділянки, яка належить на справі спадкування дітям, надання дозволу на визначення прізвища новонародженої дитини за прізвищем матері.

На комісію були запрошені сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками були проведені профілактичні бесіди щодо виховання та утримання своїх дітей.

За результатами комісії прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.