Прес-центр10 серпня 2017, 16:08

Відпочинок в Хорватії пройшов на "УРА!"

Протягом літнього періоду-2017 в Попаснянському районі йшла найактивніша оздоровча кампанія. Кожен куточок України, який відвідували Попаснянські діти – Запоріжжя, Житомирщина, Івано-Франківщина – вражав по-своєму та залишав незабутні враження. Але самою неочікуваною подією цього літу для наших дітей стало запрошення Хорватського уряду на узбережжя Адріатичного моря.
З самого першого дня пейзажі Хорватії вразили відпочиваючих: кришталево чиста вода в морі, затишні будиночки, природа, ігри на свіжому повітрі в теніс, бадмінтон, баскетбол, концертні програми, навіть за участю тих, хто приїхав відпочивати, а потім ще й нічні танці та незабутнє спілкування з однолітками і, звісно ж, доброзичливі люди з усього світу. Все це створило надзвичайну атмосферу, яка залишила неперевершені спогади у нашої дитячої делегації.
«Мені найбільше сподобалося, як ми здружилися і робили все разом. З самого першого дня», – розповідає Настя Берест.
«Дуже цікаво було чути багато іноземних мов і іноді, навіть, можна було здогадатися про що йде мова, а іноді доводилося дуже уважно слухати перекладача» – ділиться враженнями Ліза Зуй.
«Я в захваті від Адріатичного моря. Воно прекрасне. Чиста вода, чайки, на горизонті майоріють кораблі, і, звісно ж, – маяк. Вражає.» – розповідає Софія Пасічник.
Попаснянська райдержадміністрація щиро дякує всім, хто доклав зусиль для здійснення поїздки, а особливо тим, хто запросив на відпочинок. Сподіваймося, що це не остання зустріч наших дітей із такою чарівною та цікавою країною, як Хорватія!