Прес-центр27 серпня 2019, 14:08

Відремонтовано ділянку автодороги між Попасною та Бахмутом

27 серпня виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник проінспектував ремонті роботи автодороги загального користування державного значення Н-32 «Покровськ-Бахмут-Михайлівка», яка з’єднує Попасну та Бахмут.

Ремонт зазначеного автошляху було розпочато на минулому тижні після чергового звернення очільника району до голови облдержадміністрації Віталія Комарницького і вже на цьому тижні його було завершено. Ділянки, що знаходилися у найгіршому стані, було повністю відновлено, на інших же було проведено ямковий ремонт.

Нагадаємо, що за останні 5 років на території Попаснянського району склалась вкрай складна ситуація на автомобільних дорогах. Постійні пересування великогабаритної сільгосптехніки, військової техніки, обстріли 2014 – 2016 років внесли значні негативні корективи у стан автомобільних шляхів Попаснянського району. Все це ускладнило пересування автомобільного транспорту та постійно провокувало виникнення аварійних ситуації на дорозі. Неодноразові звернення Попаснянської райдержадміністрації до обласної Служби автомобільних доріг та керівництва облдержадміністрації щодо критичного стану автомобільних доріг району та потреби в першочерговому порядку проведення ремонтних робіт, у тому числі й ділянки автомобільної дороги в напрямку до міста Бахмут, дали позитивний результат лише цього літа. Роботи з ремонту зазначеної ділянки автодороги проводилися відповідно до протокольного доручення Віталія Комарницького від 06 серпня поточного року, а його виконання знаходилося на особистому контролі очільника області.

Відтепер у пріоритеті Попаснянської райдержадміністрації – проведення ремонтних робіт на автошляху, який з’єднує районний центр та міста Гірське і Золоте.