Прес-центр9 травня 2019, 08:05

Вітання голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні – 09 травня – ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо 74 річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Адже, саме завдяки жертовності та самовідданості українського народу, вдалося великою ціною здобути нашу перемогу. 
Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих українців, які не повернулися з тієї страшної війни, віддавши своє життя за наше з вами щасливе майбутнє. Вони зуміли вистояти, подолати агресора та дати нам можливість сьогодні проживати на рідній українській землі.
Незважаючи на те, український народ завжди прагнув миру та мав добросусідські відносини з іншими народами, зазіхання агресора на українську землю знову відновилися, але вже з боку східного сусіда. І зараз, як і колись у 40-х роках, наші найкращі патріоти мужньо захищають цілісність кордонів, незалежність та суверенітет української держави.
Світла пам’ять кожному воїну, хто у той час звільнив світ від фашизму. Світла пам’ять кожному патріоту, який у наш час загинув за незалежність України.
Шановні ветерани! Ваш військовий подвиг ціною в життя – приклад для нащадків у боротьбі за право на свободу, у боротьбі за незалежність нашої держави.
Доземний уклін Вам, найстаршому й наймудрішому поколінню, що подає приклад молодшим, як треба любити Батьківщину, цінувати й охороняти її. 
Хай будуть міцними здоров’я і непохитна віра в світле майбутнє наших дітей і онуків!
Зі святом Перемоги Вас!
Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН