Прес-центр14 лютого 2020, 11:02

Вітання виконуючого обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім, кому судилося пройти вогняні бойові дій в Республіці Афганістан та в інших «гарячих» точках планети. Учасники тих подій, як ніхто знають справжню ціну війни і миру,  вміють дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлюють відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

Шановні захисники! Ми віддаємо шану вашій мужності і стійкості. Дякуємо за те, що, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, рятували бойових товаришів та мирних жителів, за збереження непорушного братерства, яке з гідністю витримало суворі випробування.

Схиляємо голову перед світлою пам’яттю попаснян, кому не судилося повернутися на рідну землю. Вони назавжди залишаться у наших серцях! Низько вклоняємося тим, у кого афганська війна відібрала близьких та рідних.

Щиро бажаємо Вам і Вашим родинам добра і злагоди, достатку, міцного здоров’я, мирного неба та благополуччя.

 

З повагою, виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Роман КОЛЕСНИК