Прес-центр19 квітня 2018, 17:04

Військові та місцеві мешканців прийняли участь у патріотично-мистецькому проекті "Браття Українці"

Сьогодні, 19 квітня, у великій актовій залі Попаснянського районного будинку культури відбувся перший етап патріотично-мистецького проекту «Браття Українці» за участю Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України та гурту «Шабля».

Військові музиканти майстерно виконували прекрасні композиції на мотиви українських народних та сучасних пісень. Додав гарних вражень присутнім і виступ джазового духового ансамблю з музикантів оркестру. Своїм неповторним голосом та чуттєвим репертуаром слухачів підкорили й солісти концертного колективу. Не залишили нікого в залі байдужими і музиканти з ансамблю народної музики «Святовид», які також виступали для військових та місцевих мешканців, що завітали до концертної зали. Кульмінацією концертної програми став напрочуд енергійний та завзятий виступ організатора проекту «Браття українці» та лідера гурту «Шабля» Вови Гейзера.

Ті, хто завітали на концерт, отримали безліч гарних емоцій і заряд позитивної енергії до кінця дня.

Концертна програма дуже сподобалася попаснянам і гостям міста. Напрочуд прекрасний виступ оркестрантів дав змогу глядачам поринути у прекрасний світ музики.

По завершенню програми голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун щиро подякував організаторам та музикантам оркестру, вручив подяки начальнику оркестру, художньому керівнику, полковнику Ігорю Биковському і Вові Гейзеру та запросив на День Незалежності України в гості з новою концертною програмою.