Прес-центр26 квітня 2018, 16:04

Визначено переможців районного конкурсу «Психолог року – 2018»!

У Попаснянському районі протягом 2017-2018 навчального року вперше проводився конкурс «Психолог року-2018».

Конкурс розпочався 05 квітня та складався з ІІІ етапів.

На І етап відбувався у вигляді відкритих занять, під час ІІ  психологи проходили фахово-контрольний іспит, а на ІІІ етапі відбулася фінальна презентація робіт конкурсантів.

23 квітня, у Всеукраїнський День психолога, і відбувся фінальний етап районного конкурсу.

У фіналі кожен з учасників представляв свою конкурсну презентацію, в рамках якої ознайомлював журі із своїм досвідом і методами роботи з дітьми. Виступи конкурсантів були змістовні, цікаві, кожна тема була розкрита і представлена творчо і сучасно.

Під час урочистого заходу «Психолог року – 2018» члени журі підвели підсумки всіх конкурсних випробувань та оголосили імена переможців і лауреатів конкурсу.

І місце – Лізанець О.В., практичний психолог Попаснянської багатопрофільної гімназії № 25.

ІІ місце – Капленко Ю.О., практичний психолог ОНЗ «Попаснянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1».

ІІІ місце – Крайня С.В., практичний психолог Попаснянської ЗОШ І-ІІІ ст. №21.

Лауреати : Захоженко А.В., практичний психолог Попаснянської гімназії №20 та Сукачова О.М., практичний психолог Попаснянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 24.

На урочистостях конкурсанти отримали від почесних гостей – голови Попаснянської міської ради Юрія Онищенка та голови райкому профспілки працівників освіти Людмили Григоренко – винагороди. Так Юрій Онищенко вручив почесні грамоти та заохочувальні призи, Людмила Григоренко – грошові винагороди. Колективи, де працюють психологи, також їх винагородили квітами та подарунками, а золотий призер районного конкурсу «Психолог року - 2018» – Лізанець Олена – отримала безкоштовну оздоровчу путівку від голови районної профспілки працівників освіти.