Прес-центр30 серпня 2018, 16:08

Всі навчально-освітні заклади Попаснянського району готові до нового навчального року

По завершенню 2017 – 2018 навчального року головою райдержадміністрації Сергієм Шакуном перед керівництвом відділу освіти було поставлено певні завдання щодо покращення у наступному році умов для навчання.

Так, було заплановано провести капітальні ремонти гігієнічних кімнат майже у всіх закладах освіти, відремонтувати дахи на міських дошкільних закладах, провести поточні ремонтні роботи тощо.

Станом на 30 серпня повністю завершено ремонт гігієнічних кімнат у навчальних закладах селища Лисичанського та Тошківського, капітальний ремонт Комишуваського НВК, відремонтовано дахи в попаснянських дитячих садках. На завершальних етапах ремонтні роботи у Гірській багатопрофільній гімназії та ремонт системи електропостачання та теплопостачання спортивної зали у Попаснянській дитячо-юнацікій спортивній школі.

До кінця поточного року планується завершити капітальні ремонти Залотівської школи №5, реконструкцію Гірської філії опорного навчального закладу Гірської БПГ, капітальний ремонт гігієнічних кімнат у Золотівській гімназії.

До речі, кошти майже на всі заплановані та втілені проекти було виділено з районного бюджету.