Прес-центр10 листопада 2020, 15:11

Юні футболісти з Попаснянського району взяли участь у Всеукраїнському турнірі з футболу «Майбутні чемпіони»

Юнаки Попаснянської районної дитячо-юнацької спортивної школи 2007-2008 років народження взяли участь у Всеукраїнському  турнірі з футболу «Майбутні  чемпіони». Відбувався турнір з 06 по 08 листопада у місті Маріуполі Донецької області в спортивному комплексі «Іллічівець». Змагатися за першість на турнір зійшлися команди з шести міст України: Маріуполя, Запоріжжя, Курахова, Мелітополя, Краматорська і Попасної.

Змагання проходили за двоетапною схемою. В рамках одноколового групового етапу визначилися команди претенденти на призові місця. Ними стали: «Легіон ХХІ» з міста Краматорськ, «Маріуполь-2» з Маріуполя, команда ДЮСШ з Курахово і команда ДЮСШ з Попасної. Підсумкові місця розподілилися на стадії плей-офф в стикових матчах. Переможцем турніру стала команда «Маріуполь-2». У півфінальній зустрічі маріупольці обіграли футболістів з Попасної 8:9 по пенальті, а в фіналі господарів перемогли футболісти команди «Легіон ХХІ» з Краматорська. За підсумками ж гри команда попаснян перемогла  команду з Курахового з рахунком  2:1 і посіла почесне ІІІ місце.

Крім того, за підсумками турніру Андрій Попов і Владислав Сініченко здобули призові відзнаки: «Кращий гравець команди» і «Кращій нападник турніру» відповідно.

Попаснянська райдержадміністрація вітає бронзових призерів Всеукраїнського турніру з футболу «Майбутні чемпіони» – футбольну команду Попаснянької ДЮСШ і бажає нових спортивних звершень та успіхів у майбутніх змаганнях.