Прес-центр17 листопада 2020, 13:11

Юні попасняни взяли участь у 3-му етапі Чемпіонаті України по настільному хокею

В місті Рубіжне завершився 3-й етап Чемпіонату України по настільному хокею сезону 2020/21. Цього разу у чемпіонаті взяли участь представники відразу від двох навчальних закладів Попаснянського району: Попаснянської загальноосвітньої школи №1 та Комишуваськго навчально-виховного комплексу. Деякі юні спортсмени Попаснянщини брали участь у змаганнях такого рівня вперше. Всього ж до чемпіонату долучився 41 спортсмен.

Під час запеклої боротьби спортсмени Попаснянщини достойно представили наш район. Зокрема, Ілля Капленко, учень 7 класу Попаснянської ЗОШ №1, в ході змагань вийшов у вищу лігу і в загальному заліку посів 24 місце, а серед суперюніорів він зайняв почесне ІІІ місце.

На згадку про чемпіонат наші спортсмени отримали у якості подарунку від депутатки місцевої ради  настільний хокей. Відтепер в спортивному доробку Попаснянського району є чотири комплекти для гри у настільний хокей: три «Play Off Stiga» і один – «STIGA PLAY OFF 21», завдяки чому віднині можна буде проводити аналогічні змагання в межах району.