Прес-центр7 травня 2018, 16:05

Юрій Гарбуз проінспектував хід ремонтних робіт на Троїцькому мосту

Тривалий час однією з пріоритетних задач Луганської облдержадміністрації та Попаснянської райдержадміністрації була відбудова мосту, зруйнованого під час бойових дій, що у селі Троїцьке Попаснянського району. В рамках реалізації цього завдання з осені 2017 року 19 окремий мостовий загін 26 об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту розпочав ремонтні роботи. Неодноразово інспектувати хід робіт приїздили Міністр інфраструктури Володимир Омелян, його заступник Юрій Лавренюк, обласне та районне керівництво. Важливість відновлення цього об’єкту була викликаний тим, що єдиним шляхом, який з’єднує село Троїцьке з «великою землею» був саме цей міст.
07 квітня, в останній раз перед урочистим відкриттям цієї транспортної артерії, оглянути відремонтований Троїцький міст приїхали голова Луганської облдержадміністрації Юрій Гарбуз, його заступники Юрій Клименко і Вадим Данієлян, перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Віталій Проскурко та керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова.
На місці делегацію ознайомили з проектом відбудови, просуванням ремонтних робіт, поінформували, з якими труднощами довелося стикнутися ремонтній бригаді в процесі роботи, а також озвучили кінцевий термін здачі об’єкту. Зокрема, керівництво Державної спеціальної служби транспорту відзвітувало, що відкриття мосту планується наприкінці травня місяця. Крім того, вони повідомили, що у зв'язку із покращенням погодних умов, об'їзна дорога знаходиться у задовільному стані і придатна для використання.
Сподіваємося, що відкриття мосту не забариться і нормальне сполучення між населеним пунктом і районним центром буде повністю відновлено.