Прес-центр16 квітня 2018, 16:04

З 29 по 30 травня 2018 року в м.Київ відбудеться ІІ щорічний українсько-китайський форум економічного співробітництва

На виконання доручення голови Луганської облдержадміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза на лист Торгово-промислової палати (далі - ТПП) України повідомляємо.

У період з 29 по 30 травня 2018 року в м. Київ відбудеться ІІ щорічний українсько-китайський форум економічного співробітництва. Організатором форуму виступають ТПП України та Китайська асоціація розвитку підприємництва за кордоном (China Overseas Development Association).

Головна мета заходу - презентація економічного потенціалу України китайському бізнесу, формування іміджу України як надійного торгівельного партнера та сприяння вітчизняним компаніям у налагодженні ефективних зв'язків з Китаєм.

Темою цьогорічного форуму стане інвестиційний потенціал України. В рамках заходу відбудеться презентація галузей та проектів в сферах АПК, енергетики та енергоефективності, інфраструктури, туризму та інших напрямках, а також ділові переговори з потенційними інвесторами з Китаю.

Очікується, що в роботі форуму візьмуть участь понад 75 представників державних і приватних інвесторів з Китаю.

Запрошуємо зацікавлені компанії, підприємства та організації району зі своїми інвестиційними проектами до участі у форумі. Участь у форумі безкоштовна за умови попереднього надання заповнених анкет власних проектів.

Прийом заявок на участь у форумі проводить ТПП.

Більш детальну інформацію можна отримати:

Голята Андрій: +38 (067) 662-96-56, avg-zed@ucci.org.ua;
Малаховська Станіслава: +38 (044) 279-17-50; +38 (067)232-92-20, e-mail: ems58@ukr.net.

Додаток: реєстраційна форма, анкета інвестиційного проекту на 2 арк.http://pps.loga.gov.ua/node/110284/edit?destination=oda/press/announcements