Прес-центр3 жовтня 2018, 14:10

З нагоди Дня вчителя нагородили найкращих освітян Попаснянського району.

З нагоди Дня вчителя нагородили найкращих освітян Попаснянського району.
Щороку першої неділі жовтня всі найкращі слова привітань та найщиріших побажань отримують вчителя, адже одним з найочікуваніших і найдорожчих свят осені є День працівників освіти. Саме тому, 03 жовтня у великій актовій залі Попаснянського районного будинку культури відбулося свято «Серця віддаєм вчителю».
Вітати викладачів із професійним святом прийшли почесні гості: голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянській міський голова Юрій Онищенко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков. 
У своїй вітальній промові Сергій Шакун побажав вчителям нових творчих здобутків, професійного розвитку, натхнення та мирного неба, щоб удача супроводжувала всі їхні справи, а життя дарувало багато цікавих та приємних подій.
«Сьогодні ми віддаємо шану нашим педагогам, адже саме від них залежать перші кроки, які зробить український громадянин. А справжнього громадянина, в першу чергу, виховує саме вчитель, І зараз, як ніколи основні зусилля району направлені на покращення як матеріально-технічної бази освітніх закладів: капітальні ремонти, модернізація освіти в районі, так і на налагодження міжрегіональних та міждержавних зв'язків в освітній сфері, - зазначив очільник району, - За чотири роки війни наша держава взяла курс на європейську розбудову, зміцнила армію, зростила свій економічний потенціал. Бо, як свідчить народна мудрість: "Хочеш миру - готуйся до війни", а виграти війну зможуть лише справжні патріоти своєї країни. Тож, ви - вчителі - взяли на себе зобов’язання виховувати наших дітей справжніми патріотами України, які згодом розвиватимуть нашу Попаснянщину, нашу Луганщину, нашу Україну, – звернувся він до працівників освіти, – Міцного Вам здоров’я і довгих років, сповнених творчої плідної праці».
За відданість справі, забезпечення високого рівня освітньої підготовки дітей та молоді, багаторічну педагогічну діяльність та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти кращих педагогів району нагородили почесними грамотами Попаснянської райдержадміністрації. 
Супроводжувалися привітання виступами творчих колективів районного будинку культури, будинку дитячо-юнацької творчості та загальноосвітніх шкіл.