Прес-центр3 серпня 2020, 13:08

За підтримки міжнародних партнерів в районному центрі реабілітації «Лелека» з’явилось нове обладнання для занять у творчих майстернях

У комунальному закладі «Попаснянський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Лелека» працюють три творчі майстерні. Вихованці закладу мають можливість відвідати майстерні з бісероплетіння, пекарства та швейної справи.

Впродовж липня центр отримував обладнання для занять у творчих майстернях, а саме: швейну та вишивальну машинки, верстат для ткацтва, електрочайник, міксер, блендер та форми для випікання. Також за рахунок районного бюджету в центр було придбано килимове покриття.

Обладнання для майстерень придбали в рамках проекту «Рівні можливості для всіх», який реалізовується громадською організацією «Відродження людини» у межах гранту «Підтримка ініціатив місцевих ініціативних груп та НУО з цільових громад у Донецькій та Луганській областях» та виконується за договором між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в контексті Програми ООН із відновлення та розбудови миру.