Прес-центр28 липня 2020, 09:07

За підтримки ООН в Попаснянському районі буде реалізовано проєкт з благоустрою Комишуваського НВК

Ресурсним центром ГУРТ за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру було оголошено конкурс грантів «Зміцнення громадської безпеки у вибраних громадах Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької та Луганської областей».
Від Попаснянського району отримала перемогу заявка від громадської організації «КОМРОЗ» із проєктом «Створення безпечних умов для навчання та розвитку дітей Комишуваського НВК «ЗНЗ-ДНЗ».
Основною актуальною метою проєкту є створення безпечного освітнього простору для всіх учасників навчально-виховного процесу за рахунок встановлення паркану навколо шкільного подвір’я Комишуваського НВК. Це створить безпечні умови для навчання та проведення виховних заходів на території закладу, а також надасть можливість створювати зони відпочинку, клумби для квітів тощо.
Розпочнеться реалізація проєкту у серпні поточного року.
Всього донорами буде виділено близько шестисот п’ятдесяти тисяч гривень, з яких сто тисяч – співфінансування з Попаснянського районного бюджету.
Слід зазначити, що після реалізації проєкту все нерухоме майно буде передано на баланс Комишуваського НВК для відповідного нагляду та своєчасного проведення ремонту.