Прес-центр24 лютого 2020, 15:02

Задокументовано факт надання неправомірної вигоди поліцейському місцевим мешканцем Попаснянського району

Попаснянським відділом Лисичанської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди співробітнику поліції.

Досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий мешканець з метою ухилення від кримінальної відповідальності за вчинене кримінальне правопорушення запропонував та надав  неправомірну вигоду у вигляді 500 доларів США та 300 грн. службовій особі керівного складу відділу поліції №1 Попаснянського ВП ГУНП в Луганській області з місцем дислокації у м. Гірське Попаснянського району.   

На цей час особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).    

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді  штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 

Прокурор відділу місцевої прокуратури                                                          П. Сухін