Прес-центр2 жовтня 2018, 14:10

Заклади освіти Попаснянського району отримали новий спортінвентарь

Для кожної людини спорт відіграє в житті важливу роль, сприяє її гармонійному розвитку. Особливо це важливо в молодому віці, коли формується світогляд і життєві орієнтири. Саме тому, розвиток спорту та фізичної культури займає не останнє місце в стратегії розвитку Попаснянського району.

Для виховання належного ставлення малечі до занять спортом очільником району Сергієм Шакуном було ініційовано придбання дидактичних матеріалів на уроки фізкультури для 1 – 4 та 5 - 7 класів. Це сумки із спортивним інвентарем для проведення уроків фізкультури та занять з легкої атлетики.

І сьогодні, 02 жовтня, в урочистій атмосфері голова райдержадміністрації передав два такі комплекти вчителям фізкультури. Їх отримали Гірська багатопрофільна гімназія та Попаснянська опорна загальноосвітня школа №1. Відтепер заняття з фізичної культури у молодших класах проходитимуть не лише змістовно, але й цікаво.

На придбання комплектів було виділено з районного бюджету близько 120 тисяч гривень. Крім того, всі знаряддя є атравматичними та відповідають державним стандартам.