Прес-центр6 грудня 2017, 13:12

Закликаємо небайдужих створити громадську організацію по забезпеченню захисту безпритульних тварин!

Ситуація з безпритульними тваринами щороку ускладнюється через постійне збільшення їх популяції. Це відбувається з двохосновних причин. Перша – безвідповідальність і низький моральний рівень окремої і на жаль, чималої частини населення, які допускають не контрольоване розмноження тварин і виганяють своїх вихованців на вулицю.  Друга – абсолютно варварські і не ефективні способи регулювання чисельності безпритульних тварин (відстріл куррароподобнимі речовинами та інші способи вбивства), адже на місце вбитих тварин приходять нові і заповнюють популяцію.

Пам’ятайте! Безконтрольне розмноження тварин призводить до конфліктів в суспільстві і негуманного вирішення цієї проблеми.

Суспільству необхідно об’єднатися:

- для створення сприятливих умов успішного вирішення проблеми безпритульних тварин;

- для допомоги міській владі у створенні притулку та центру для стерилізації та утримання безпритульних тварин;

- для прийняття та функціонування в нашому районі сучасних та потрібних Правил утримання домашніх тварин та Програми по зменшенню кількості безпритульних.

Якщо Вас турбує проблема безпритульних тварин і Ви хочете допомогти її вирішити: об’єднайте спільноту людей небайдужих до проблеми безпритульних тварин, залучайте волонтерів.

Але для надання практичної допомоги для проведення заходів, що сприяють захисту тварин і запобігають появі безпритульних, для проведення інформаційно-просвітницької роботи, функціонування диспетчерської лінії потрібно створити громадську організацію.

Тож, закликаємо ВСІХ небайдужих мобілізувати зусилля і розпочати роботу в цьому напрямку!