Прес-центр11 квітня 2019, 16:04

Запрошуємо активних громадських діячів на заходи від ПР ООН

Запрошуємо активних громадських діячів Попаснянського району прийняти участь у тренінгу «Антидискримінаційні стандарти в медіа та публічних комунікаціях» та семінарі «EU Talks».
Тренінг присвячено стандартам недискримінації за ознакою статі, етнічної або релігійної приналежності у медіа та публічних комунікаціях, а семінар -  стандартам недискримінації за ознакою статі, етнічної або релігійної приналежності у медіа та публічних комунікаціях.
Заходи організовуються за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP), яка спільно імплементується чотирьома партнерськими агентствами ООН (Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація (FAO) у співпраці з урядом України та за підтримки Луганської обласної державної адміністрації.
Детально з інформацією можна ознайомитися за посиланнями: http://ndo.lg.ua/board/221-treninh-antydyskryminatsiyni-standarty-v-medi..., http://ndo.lg.ua/board/222-seminar-dlya-derzhsluzhbovtsiv-ta-hromadskykh....