Прес-центр15 серпня 2017, 13:08

Запрошуємо до співпраці!

Попаснянська райдержадміністрація запрошує зацікавлених осіб взяти в оренду водойми, які знаходяться на території району.

Відповідно до статті 122 Земельного кодексу України орендодавцем земельних ділянок у комплексі з водними об’єктами на території Луганської області, розташованими за межами населених пунктів є Луганська обласна державна адміністрація, в межах – сільські, селищні та міські ради.

З метою участі у земельних торгах фізичним та юридичним особам необхідно звернутися до облдержадміністрації, або сільських, селищних та міських рад з відповідним клопотанням.

У клопотанні зазначаються орієнтовний розмір земельної ділянки та її цільове призначення. До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки із зазначенням назви та прив’язки до найближчого населеного пункту.

Для отримання відповідної консультації та детальної інформації щодо порядку отримання в оренду водних об’єктів у комплексі з земельною ділянкою, зацікавлені особи можуть звернутися до Управління агропромислового розвитку Попаснянської райдержадміністрації за контактними телефонами (06474) 3-37-60 або (06474) 3-36-97.