Прес-центр10 квітня 2019, 13:04

Запрошуємо до співпраці!

За підсумками 2018 року Попаснянській район зайняв перше місце серед районів Луганщини по надходженням доходів загального фонду (без урахування трансфертів), і третє по Луганській області, випередивши навіть місто обласного значення Рубіжне. Умовою для потужного поштовху з розвитку району стало недопущення закриття одного з бюджетоутворюючих підприємств – Попаснянського вагоноремонтного заводу. Ще у 2017 році за підтримки Уряду та плідної роботи районної влади і керівництва заводу, було пролонговано договір оренди цілісного майнового комплексу заводу, що дало змогу зберегти виробництво і робочі місця. І все це відбувалося у складних умовах проведення Операції об’єднаних сил. 
Оновивши стратегічний план розвитку та налагодивши виробництво напіввагонів і виготовлення запасних частин, перед керівництвом Попаснянського ВРЗ постало питання щодо оновлення кадрового складу. Адже, саме завдяки залученню нових кваліфікованих кадрів, підприємство матиме змогу впевнено заявити про себе не лише на українському ринку збуту, але й на міжнародному, і стане візитівкою Попаснянського району.
Тож, запрошуємо ВСІХ бажаючих та маючих відповідну кваліфікацію, долучитися до реалізації сміливих ідей з розвитку не лише одного з найпотужніших підприємств України, але й Попаснянського району в цілому!
Гарантуючи стабільний дохід та гідні умови праці, запрошуємо жителів Попаснянського району і прилеглих міст на зайняття вакантних посад:
1. електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування із заробітною платою 7200 гривень;
2. інженер-програміст із заробітною платою 9500 гривень;
3. інженер-технолог по зварювальному виробництву із заробітною платою 9500 гривень;
4. інженер-технолог з вагонного господарства із заробітною платою 9500 гривень;
5. токар із заробітною платою 11600 гривень;
6. токар-карусельник із заробітною платою 11600 гривень;
7. шліфувальник із заробітною платою 11600 гривень;
8. пресувальник колісних пар із заробітною платою 10200 гривень.
З питань працевлаштування можна звернутися до відділу кадрів ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод» за адресою: місто Попасна, вулиця Залізнична, 1, або зателефонувавши за номером: +38 (06474) 3-28-48, 3-11-61, е-mail: common@pvrz.org.ua.
ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!