Прес-центр11 серпня 2017, 14:08

Запрошуємо до участі у програмах по отриманню грантів

Згідно листа від 04.08.2017р № 8/20-01/756 Луганської обласної державної адміністрації з метою активізації роботи в напрямі залучення грантових коштів для реалізації проектів та покращення соціально-економічного становища регіону шляхом співпраці з міжнародними організаціями повідомляємо, що Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації щомісячно розробляється інформаційний бюлетень «Гранти, конкурси, можливості».
До бюлетеня включено інформацію щодо грантових програм і конкурсів, доступних для Луганської області, які охоплюють широке коло користувачів (учнів, студентів, науковців, підприємців, бізнесменів, громадських організацій, державних установ тощо).
Всі бажаючі можуть ознайомлюватися з програмами допомоги міжнародних організацій, обрати для себе цікаві напрями та використовувати наявні можливості.
На веб-сторінці Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації в розділі «Гранти та конкурси» або перейшовши за посиланням: http://loga.gov.ua/…/ab…/depart/dep_ved/granti_ta_konkursi_1 - висвітлено детальну інформацію.
Разом з цим повідомляємо, що в поточному році створено офіційну групу Департаменту в соціальній мережі Fасеbоок. Пропонуємо долучитися до неї та ознайомлюватися з актуальними новинами та можливостями. Посилання на групу: https://www.facebook.com/groups/depzz/.
У випадку наявності пропозицій просимо звертатись на електронну адресу depzz mtd@ukr.net або за тел.(06452)2 30 35.