Прес-центр6 листопада 2018, 16:11

Запрошуємо до участі у тренінгу

09 листопада 2018 року о 10 годині в приміщенні Попаснянської міської ради у актовій залі на 2-му поверсі буде проходити тренінг з маркетингу та управління фінансами для діючих підприємців та людей, які планують в майбутньому відкрити свою справу

Норвезька рада у справах біженців (NRC) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії розпочинає проведення тренінгів для діючих підприємців та людей, які планують в майбутньому відкрити свою справу. Дані тренінги присвячені маркетингу і керуванню фінансами, і їх метою є надання знань для підвищення ефективності і прибутковості своєї справи.

Тренінги будуть проведені за участю запрошеного фахівця, а також бізнес-юристів Норвезької ради у справах біженців.

В рамках даного проекту слухачі зможуть відвідати будь-який із запропонованих або обидва тренінги, прослухають матеріал і виконають практичні завдання на вищевказані теми, придбають знання, які будуть однаково корисні як для діючих підприємців, так і для початківців або тих, хто планує зайнятися своєю справою в найближчому майбутньому. Крім цього, на заняттях можна буде отримати юридичну консультацію з питань підприємництва, реєстрації, трудового законодавства тощо.

Очікується, що після проходження навчання слухачі отримають знання та практичні інструменти для виходу на нові ринки, розуміння своїх конкретних переваг, аналізу існуючих ринків, управління фінансами в своїй справі, зможуть проаналізувати свої слабкі і сильні сторони, скласти план розвитку своєї справи і в цілому істотно поліпшити свої фінансові показники або отримати детальне уявлення про те, як організувати власний бізнес в майбутньому.

Для того, щоб стати учасником тренінгу, звертайтесь за телефоном 063 510 99 67