Прес-центр24 жовтня 2018, 16:10

Запрошуємо мешканців селища Новотошківське пройти обстеження

Останнім часом серед населення Новотошківського були випадки виявлення захворювання на туберкульоз. Виявленні хворі своєчасно були направлені медичними закладами району на стаціонарне лікування до Лисичанського туберкульозного диспансеру.

За для своєчасного виявлення такого захворювання, а також для покращення рівня надання медичних послуг населенню селища Новотошківське, яке знаходиться на лінії розмежування, голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун надав доручення  відділу охорони здоров'я направити прохання до головнокомандувача ООС Сергія Наєва щодо надання пересувного флюорографічного апарату для обстеження населення зазначеного селища.  

24 жовтня військові медики прибули до Новотошківського з пересувним кабінетом медичної рентгенодіагностики. Кабінет оснащено всім необхідним сучасним обладнанням, а сам рентгенапарат має широкий спектр можливостей з одночасною обробкою матеріалу для стовідсоткового обстеження населення.

Пересувний кабінет буде працювати у Новотошківському з 24 по 26 жовтня. Триватиме прийом з 09.00 години ранку і до останнього бажаючого мешканця.

Запрошуємо всіх бажаючих пройти рентгенографічне обстеження!