Прес-центр18 травня 2018, 11:05

Запрошуємо на треніг

На дводенному тренінгу про ведення бізнесу в умовах конфліктного середовища ми разом обговоримо, як підвищити спроможність жителів розташованих поруч із зоною конфлікту територій до отримання додаткових прибутків та започаткування власної справи. Розглянемо бізнес-ідеї, які можна втілити з мінімально доступним стартовим капіталом, в тому числі у сільській місцевості. Навчимося готувати ці ідеї для подання на конкурси бізнес-планів, ознайомимося з плануванням. Поспілкуємося з діючими підприємцями, які зуміли відкрити та успішно розвинути власну справу в Луганській області.

Хто може взяти участь? 
На тренінг запрошуємо переселенців та місцеве Луганської області, а також діючих підприємців та людей з досвідом підприємницької діяльності.

Коли? 
22-23 травня 2018 р., м. Новоайдар, Луганська область (з забезпеченням транспортом для учасників з Станиці Луганської та Щастя)
24-25 травня 2018 р., м. Попасна, Луганська область (з забезпеченням транспортом для учасників з Гірського та Золотого)

Час проведення: 11:00 - 17:00.

Транспортні витрати (з міст Луганської області до місця проведення тренінгу) і харчування учасників відшкодовуються організаторами тренінгу. 

Тренінг про ведення бізнесу в умовах конфліктного середовища організовує Програма розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки урядів Польщі та Японії в рамках Програми відновлення та розбудови миру. 

Дедлайн реєстрації – за три дні до початку проведення тренінгу. Деталі реєстрації за посиланням https://goo.gl/GU3PhF 

Кількість місць обмежена, тому поспішайте! 

Тренер
Ігор Адашевський - президент Adashevsky Consulting Group. Власник трьох бізнесів (тренінгова компанія, сувенірна продукція, рекламна агенція). Спеціаліст у сфері маркетингу і реклами. Експерт із мотивації і персональної ефективності. Автор декількох книг. Розробив рекламні стратегії у понад 200 різних сферах.

Попередня програма тренінгу за посиланням: https://goo.gl/oJAx1d