Прес-центр21 жовтня 2019, 15:10

Запрошуємо на тренінг!

В понеділок, 28 жовтня, о 10 годині в у залі засідань Попаснянської районної державної адміністрації (3 поверх) відбудеться тренінг для підприємців і самозайнятих осіб по бізнес імітації.
Тренінг відбудеться за адресою: місто Попасна, площа Миру, 2, ІІІ поверх, зала засідань Попаснянської районної державної адміністрації.

Проект USAID міжнародної технічної допомоги «Економічна підтримка Східної України» проводить для підприємців і самозайнятих осіб серію трансформаційних тренінгів по бізнес імітації щодо вдосконалення навичок підприємницького і стратегічного мислення, розвитку бізнес процесів, поліпшенню командної роботи, розширенню бачення розвитку бізнесу і подолання стереотипів.
Участь в тренінгу БЕЗКОШТОВНА.
В результаті тренінгу учасники отримають нові знання і зможуть виробити нові навички розвитку власного бізнесу. На відміну від реального світу в бізнес-симуляції проблеми можна побачити одразу і навчитися ефективно їх вирішувати або запобігати.
Такий цінний досвід залишиться в учасників тренінгу назавжди і успіх командних відносин можна буде з легкістю перенести в реальне життя.
Для участі у заході необхідно зареєструватись за допомогою посилання
https://forms.gle/WvBm7E6Srp5DhdQe6 або зателефонувавши за номером +38 (063) 510 99 67 до 12 години 24 жовтня поточного року.
Кількість місць обмежена.