Прес-центр5 жовтня 2017, 14:10

Запрошуємо прийняти участь в оздоровчий кампанії!

Протягом вересня вже 160 дітей Попаснянського району, які проживають на лінії зіткнення, підкорюють міста Одесу та Київ в дитячих центрах «Молода гвардія» та «Артек».

Всі діти, що повертаються з таборів, відзначають надзвичайну атмосферу дружби та єдності, яка там панує. Кожного дня на них чекають веселі пригоди, подорожі містом, різноманітні змагання та конкурси, де кожен охочий міг проявити свої творчі здібності.

«Мені дуже сподобався табір «Молода гвардія», адже тут веселі та позитивні люди. А якими цікавими були конкурси та ігри! Особливо мені запам’яталися майстер класи в Театральних студіях! Сценки , які підготували учасники табору були настільки дотепними, що я сміялася до сліз. Я ніколи не забуду цей відпочинок» – ділиться своїм враженнями Аліна. А її товаришка Ліза додає: «Наприкінці зміни ми зустрічалися з батьками Скрябіна, які розповіли про його творчість та надали всім дітям життєві побажання. Я була у багатьох таборах, але цей – найкращий!»

Х зміна «Артеку» ознайомилася із діяльністю Інноваційно освітнього центру 
Інноваційний центр – це місце, де діти отримали знання у незвичному для нього форматі. Спеціально облаштовані кабінети з інтерактивними дошками та сучасним обладнанням надали можливість краще засвоїти нові знання та отримати безцінний досвід. Навчання проводились у формі ігор та квестів із гуманітарних та природничо-математичних предметів. Саме тут діти мали змогу позмагатися на інтелектуальних батлах, навчилися створювати власні мультфільми, осягнули базові знання програмування та взяли участь у лабораторних дослідах. Нетрадиційні формат навчання дозволив краще побачити можливості дітей, розкрити їхній потенціал та знайти підхід до кожного з них. 

Після закінчення навчання всі діти отримали сертифікати, грамоти та значки.

 

Але на цьому оздоровлення не закінчується!

Пропонуємо батькам дітей віком від 7 до 16 років включно, бажаючих взяти участь в оздоровчій програмі протягом жовтня-грудня звертатися з заявами до управління соціального захисту населення Попаснянської райдержадміністрації за адресою: м. Попасна, пл. Миру, 2 , 1 поверх РДА, 103 каб., тел. 3-16-04, +380995182955, +0731103942.