Прес-центр20 вересня 2017, 16:09

Засідання комісії Попаснянської райдержадміністрації з питань ТЕБ та НС

20 вересня голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун провів чергове планове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Членами комісії розглядалися питання щодо виконання за І півріччя 2017 року Плану першочергових (невідкладних) запобіжних заходів та робіт на об’єктах, виділення паливно-мастильних матеріалів Попаснянському РЕМу для проведення ремонтних робіт, розгляду проекту номенклатури матеріальних цінностей та забезпечення електроенергією 19 окремого мостового загону 26 об’єднаного загону державної спеціальної служби транспорту для виконання ремонтно-відновлювальних робіт.

Так, з приводу обґрунтування виділення паливно-мастильних матеріалів Попаснянському РЕМу із аналітичною інформацією виступив виконуючий обов’язки головного інженеру зазначеного підприємства Олександр Нестеренко. Він поінформував про вже проведену роботу Попаснянським підрозділом ТОВ «ЛЕО» з підготовки до осінньо-зимового сезону (обрізка дерев по Попаснянському району в місцях найбільшого ризику обриву дротів під час негод), а також надав необхідні розрахунки щодо виділення додаткової кількості паливно-мастильних матеріалів для продовження зазначеної роботи. Присутні одностайно погодили рішення відносно зазначеного питання. Також комісією одностайно було погоджено рішення щодо забезпечення електроенергією 19 окремого мостового загону 26 об’єднаного загону державної спеціальної служби транспорту для виконання ремонтно-відновлювальних робіт. Інші питання порядку денного члени комісії вирішили направити на доопрацювання та розглянути на наступному засіданні.