Прес-центр26 грудня 2019, 14:12

Заступниця голови Луганської ОДА провела в Попасній виїзний прийом громадян

26 грудня заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська провела виїзний прийом громадян в Попаснянському районі. Відбувався прийом у Попаснянській райдержадміністрації.

Зі своїми проблемами до заступниці звернулися мешканці району.

В основному звернення стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування або на проходження після лікування реабілітації чи придбання технічних засобів для інвалідів.

З низкою питань щодо покращення роботи Комунального закладу «Попаснянський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Лелека» звернулася його директорка Наталія Овчаренко. Вона попросила допомогти вирішити питання щодо забезпечення центру технічними засобами реабілітації, розглянути можливість із забезпечення центру автомобілем для транспортування дітей з інших населених пунктів району до центру «Лелека», який знаходиться у Попасній, для отримання реабілітаційних послуг, а також на змагання, конкурсно-розважальні програми, що проходять в інших містах, оформлення заявок на отримання батьками дітей-інвалідів санітарно-гігієнічних засобів та допомоги у розробці створення системи літнього відпочинку для дітей з особливими потребами.

За підсумками прийому по кожному питанню громадянам були надані вичерпні відповіді та роз’яснення. Питання, які потребують детального вивчення та опрацювання Катерина Безгинська взяла на особистий контроль та передала на розгляд  керівникам відповідних обласних та районних служб.