Прес-центр28 лютого 2020, 14:02

Заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва прийняла участь у проведенні координаційної наради керівників правоохоронних органів Попаснянського району.

28 лютого у Попаснянському відділі Лисичанської місцевої прокуратури  підвели підсумки роботи правоохоронної системи Попаснянського району за 2019 рік. До участі у нараді були запрошені і представники органів місцевої влади. На порядок денний винесли питання щодо стану боротьби зі злочинністю та корупцією у Попаснянському районі за 2019 рік та заходи спрямовані на зміцнення законності та правопорядку.

Так, присутні обговорили питання незаконної порубки лісу, стан боротьби з корупційними, економічними злочинами та обігом наркотичних засобів в районі.

Заслухавши доповіді співдоповідачів, присутні члени наради вирішили приділити в 2020 році особливу увагу покращенню правопорядку в районі шляхом розроблення дієвих заходів в галузі виявлення корупції, в тому числі під час використання бюджетних коштів, дотримання законодавства в сфері охорони лісного господарства та використання земель.