Прес-центр16 серпня 2019, 10:08

Заступник голови Попаснянської райдержадміністрації з соціальних питань перевірила хід ремонтних робіт у деяких навчальних закладах Попаснянського району.

15 серпня заступником голови Попаснянської райдержадміністрації з соціальних питань Кариною Кошелєвою було здійснено робочий візит з приводу перевірки ходу ремонтних робіт у деяких навчальних закладах Попаснянського району. Зокрема, Карина Володимирівна перевірила хід ремонтних робіт у їдальні Мирнодолинської загальноосвітньої школи, гігієнічних кімнат у Новоіванівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та оглянула приміщення філії Попаснянської дитячої школи мистецтв, що у місті Золоте, на предмет планування проведення ремонту у деяких її кімнатах.

Так, поспілкувавшись із керівництвом Мирнодолинської школи, була з’ясована необхідність перевірити проектно-кошторисну документацію по об’єкту та перелік, відповідно до неї, робіт. За підсумками огляду філії школи мистецтв було попередньо визначено, які кімнати потребують першочергового ремонту. Виконання робіт у Новоіванівській ЗОШ відбувається відповідно до запланованого проекту та з урахуванням всіх норм. Загалом ремонтні роботи проходять відповідно до графіку їх виконання, тож до початку прийому закладів освіти районною комісією щодо їх готовності до нового навчального року вони будуть підготовлені.