Прес-центр24 вересня 2018, 10:09

Завдяки успішній операції підрозділів Об'єднаних сил, було взято під контроль населений пункт Золоте-5,що на Попаснянщині.

Завдяки успішній операції підрозділів Об'єднаних сил, було взято під контроль населений пункт Золоте-5,що на Попаснянщині.

Останнім часом, після взяття на початку липня Об'єднаними силами під контроль населеного пункту Золоте-4, противник, використовуючи північно-західну частину населеного пункту Золоте-5, що знаходиться в «сірій зоні», значно активізував обстріли позицій українських військ в районі населеного пункту Золоте-4.

Для припинення провокаційних обстрілів, збереження життя і здоров'я особового складу Об’єднаних Сил і цивільного населення Золоте-4, за даними групи ІС, 19 вересня поточного року особовий склад роти глибинної розвідки зі складу резерву ОС розширив зону відповідальності Об’єднаних Сил і зайняв нові позиції, взявши під свій контроль північно-західну околицю Золоте-5.

Злагодженими діями українських воїнів під командуванням молодшого лейтенанта Олега Ляденко було покращено тактичне положення, утворені нові елементи бойового порядку, що в подальшому сприятиме обладнанню повноцінної смуги забезпечення на даній ділянці місцевості. Також окупанти вже позбавлені можливості безкарно наближатися до позицій Об’єднаних Сил і здійснювати обстріли їх позицій з близької дистанції.

За інформацією сайту CRIME, посилання на статтю:  http://crime-ua.com/node/24400