Прес-центр9 жовтня 2018, 17:10

«Жах!» – висловили незадоволення працівники Золотівської багатопрофільної гімназії, підсумовуючи виконані ФОПом «Агафонова» ремонтні роботи у вбиральнях та їдальні закладу

09 жовтня голова райдержадміністрації Сергій Шакун перевірив хід усунення недоліків проведених ремонтних робіт у Золотівській багатопрофільній гімназії. Разом із директором закладу очільник району знову оглянув вбиральні та їдальню гімназії.

Не дивлячись на письмові претензії, які було надіслано ФОП «Агафонова» щодо негайного усунення недоліків, ремонтні роботи так і не було зроблено в належному стані: залишилися недороблені відкоси на дверях, що ведуть до вбиралень та їдальні, обідрані шпалери, неякісно покладено облицювальну плитку та встановлено підвіконня.

«Всі об’єкти знаходяться на моєму особистому контролі, – зазначив Сергій Шакун, – Тож, недоліки буде усунуто неминуче, а для з’ясування причин неякісно виконаного ремонту буде надіслано листа не лише до облдержадміністрації, але й до правоохоронних органів», – додав він.