Прес-центр2 лютого 2018, 15:02

Жителі щойно звільненої Новолександрівки отримали гуманітарну допомогу

31 січня 2018 року українські військові здобули ще одну перемогу: було звільнено село Новоолександрівка Попаснянського району, яке з самого початку військового конфлікту знаходилося в «сірій зоні».

02 лютого, з метою з’ясування обсягів наявних проблем, населений пункт відвідали заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко та голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.

Ознайомившись із проблемами мешканців: відсутність електропостачання, наявність пошкоджених та зруйнованих будинків, унеможливлення отримувати в повному обсязі соціальні та медичні послуги, укріпили керівництво в думці як найшвидше розпочати відновлення основних комунікацій та роботи фельдшерсько-акушерського пункту. Задля початку відповідної роботи, згідно особистого розпорядження голови Луганської облдержадміністрації Юрія Гарбуза, вже розпочалася робота з підготовки пакету документів щодо виключення селища Новоолександрівка з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.