Прес-центр22 червня 2017, 17:06

Журналісти 5 каналу відвідали Попасну.

У зв’язку із тим, що в Попасній ускладнилася ситуація з водопостачанням, 22 червня до міста приїхали журналісті «5 каналу» для підготовки інформаційного сюжету.
З початку група 5 каналу відвідала Попаснянську райдержадміністрацію. Головний спеціаліст сектору з надзвичайних ситуацій Ольга Калюжна поінформувала кореспондентів відносно становища, яке складається на сьогоднішній день з водопостачанням в місті та ознайомила пані Віку із протоколом засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації від 21 червня 2017 року. Потім група «5 каналу» відвідала жителів багатоповерхівок, що стали заручниками обставин. Вони поспілкувались із місцевими мешканцями, завітали до дошкільної освітньої установи, що знаходиться в мікрорайоні «Черьомушкі», відвідали місцеві колодязі, в яких, у разі необхідності, жителі мікрорайону беруть воду та відвідали насосну станцію.
Загальними зусиллями та інформаційною підтримкою 5 каналу сподіваємось на скоріше розв’язання такої, вкрай складної, ситуації.