Прес-центр23 липня 2018, 16:07

Зустріч з керівником Агентства ООН у справах біженців в Україні Пабло Матео.

Агентство ООН у справах біженців – давній та надійний партнер нашого району у напрямку відновлення інфраструктури, надання матеріальної, психологічної та правової допомоги громадянам. Натепер у планах організації реалізація проекту щодо облаштування у відповідності до сучасних норм бомбосховища, яке розташоване у районному Будинку культури, і будівництво спортивного майданчику з тренажерами поряд із РБК.
З метою вивчення можливостей реалізації цього проекту і ознайомлення із роботами, проведеними по відновленню житла бенефіціарам організації, сьогодні Троїцьке, Попасну і Золоте відвідав керівник Агентства ООН у справах біженців в Україні Пабло Матео. У ході візиту очільник Агентства зустрівся із керівником району Сергієм Шакуном та заступником міського голови Іриною Гапотченко. Під час спілкування було оглянуто безпосередньо бомбосховище, обговорені перспективи спільної роботи по проекту, напрацьовано шляхи використання відновленого та облаштованого приміщення для проведення навчання із забезпечення безпеки життєдіяльності, дій у надзвичайних ситуаціях тощо.
Крім того, в делегації разом із Пабло Матео серед інших були представники Агентства Олександра Литвиненко, Олександр Погорєлий та Олена Григор’єва, з якими керівник апарату Вікторія Попова обговорила майбутні проекти для спільної реалізації, а також можливості удосконалення нормативно-правової бази діяльності органів влади на прифронтових територіях.