Прес-центр4 липня 2018, 13:07

Зустріч з людьми похилого віку що мешкають у Карбоніті, Гірському, Тошківці та Нижньому.

В рамках  робочої поїздки голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун разом із керівником територіального центру з обслуговування самотніх непрацездатних громадян Вірою Охрименко 3 липня відвідали підопічних центру, які проживають у Карбоніті, Гірському, Тошківці та Нижньому.
Під час відвідування відбулося спілкування із людьми похилого віку, з’ясовувалися їх нагальні проблеми, якість обслуговування тощо. Усі громадяни з вдячністю говорили про соціальних працівників, які надають їм допомогу у побуті – завжди уважні до потреб, сумлінно виконують свої обов’язки. 
Найгострішими проблемами для цієї незахищеної категорії громадян є низькі пенсії та необлаштований побут. Крім того, для опалення будинків люди купують вугілля з незаконних копанок Нижнього та Мирної Долини, якість якого незадовільна і може призвести до пожежної небезпеки.
За підсумками візитів до пристарілих людей Сергій Шакун надав доручення керівнику терцентру Вірі Охрименко провести роботу щодо підготовки документів громадян, які мають мінімальні пенсії або постраждало житло, для подачі на розгляд комісії по наданню матеріальної допомоги. Також їй запропоновано звернутися до міжнародних фондів для надання благодійної допомоги, в тому числі і для покращення житлових умов.