Прес-центр22 червня 2018, 09:06

Звернення голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адмінстрації Сергія Шакуна до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Шановні жителі Попаснянщини! Дорогі земляки!

Щороку, 22 червня, ми вшановуємо пам'ять тих, хто кілька десятків років тому став на захист рідної землі, хто віддав своє життя заради миру і свободи. Наші земляки, виявивши нечуваний героїзм та єднання у жорстоких боях, у гіркоті нищівних поразок і славі звитяг, здобули мир і свободу наступним поколінням, заплативши за це колосальну ціну. 
Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто ціною свого життя відстояв мирне життя і безпеку всього українського народу.
І сьогодні, потерпаючи від кривавої агресії на сході країни, ми, як ніколи, усвідомлюємо ціну свободи і миру. Кращі сини і доньки знову змушені зі зброєю у руках виборювати нашу незалежність, наше майбутнє, нашу єдність.
Ми дякуємо кожному учаснику Другої світової війни та антитерористичної операції за їхні героїчні вчинки.
Ми завжди будемо пам’ятати про тих, кого сьогодні немає поруч з нами.
У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні ми низько вклоняємося захисникам української землі – тим, хто поклав життя у боротьбі з нацизмом і тим, хто загинув на сході нашої держави.
Вічна пам'ять загиблим!
Честь і слава Героям!

З повагою,
Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун