Прес-центр26 жовтня 2018, 13:10

Звернення голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з нагоди Дня визволення України від нацистських загарбників

28 жовтня ми відзначаємо звільнення України від нацистських окупантів.

У цей день ми вшановуємо світлу пам’ять полеглих, низько вклоняємося усім, хто доклав неймовірних зусиль для визволення України. На їхню долю випало тяжке випробування війною. Наша пам’ять, наші серця крізь роки бережуть глибоку вдячність воїнам-визволителям.

Завдячуючи прикладу героїв Другої світової війни, сьогодні захисники Вітчизни до останнього відстоюють свою країну на Сході, боронячи її терени від російських окупантів.

І ті, хто захищав Україну 74 роки тому, і ті, хто захищають її сьогодні – справжні воїни і ми низько схиляємо голови перед їхнім подвигом. Український народ вистояв і переміг під час Другої світової. І сьогодні ми зможемо подолати ворога.

Доземний уклін Вам, творцям Великої Перемоги – всім, хто боровся з ворогом на фронтах Другої світової війни, на окупованій території, тим, хто працював в тилу.

Бажаю кожній родині – здоров’я, добробуту, тепла й затишку, а найголовніше – Миру та віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливим.

З Днем Визволення, шановні земляки!

 

З повагою,

Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН