Прес-центр26 квітня 2019, 12:04

Звернення голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з нагоди вшанування пам'яті Чорнобильської катастрофи

Шановні ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи!
Чорнобильська трагедія торкнулася кожного з нас. Адже якби не вона, то не було б стільки скалічених доль і хвороб. А якби не люди, які пожертвували собою, щоб ліквідувати наслідки аварії, то не було б і всіх нас. Чорнобиль був, є і буде, а тому згадувати про нього потрібно не лише раз на рік, а робити це постійно. Бо, що б там не було, але ми всі маємо пряме відношення до трагедії. І відлуння Чорнобильських дзвонів буде чути ще не одне покоління.
Багато жителів нашого району стали ліквідаторами наслідків Чорнобильської катастрофи, заплативши за порятунок світу найдорожчим - своїм здоров’ям. Багато з них, на жаль, передчасно пішли з життя, практично всі хворіють і потребують належного медичного та соціального забезпечення. Кожен з ліквідаторів Чорнобиля - справжній герой, який повинен повсякчас відчувати шану і повагу з боку суспільства.
Ми низько схиляємо голови перед ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, сердечно дякуємо за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок, за порятоване вашими зусиллями людство.
Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, добра і злагоди, шани і щирої подяки від людей! 
Голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН