Прес-центр26 квітня 2018, 11:04

Звернення голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з нагоди вшанування пам'яті Чорнобильської катастрофи

Шановні співвітчизники!
Шановні учасники-ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

Сьогодні, 26 квітня, вся країна вшановує пам'ять героїв, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки.
Ця аварія спричинила національну трагедію, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Вона опалила долі мільйонів наших громадян, породила велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають. Чорнобиль і досі озивається пекучим болем та стражданнями у багатьох родинах.
Від імені всієї Попаснянської громади з глибокою шаною схиляю голову перед Вами, дорогі учасники-ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за подвиг, під час якого Ви стали на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки.
Щиро зичу Вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра, злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська вдячність, повага та турбота за Вашу відданість та мужність!
Нехай ніколи не повториться жах тієї масштабної техногенної катастрофи, нехай залишиться тільки пам’ять про ті моторошні події, яка навчить нас цінувати нашу Землю, природу, мир, спокій та людське життя.

Голова Попаснянської райдержадміністрації– 
керівник районної військово-цивільної 
адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН